Hakiki Saf Gül Yağı 1 Gr.

750,00 TL
 
Parfüm ve kozmetik sanayisinin en değerli ve pahalı hammaddelerinden olan gülyağı, Isparta'nın pembe güllerinin buharlı distilasyonu yöntemiyle kaynatılması ile üretilir. 
Dünya standartlarında uygun şekilde yetiştirilen Isparta gülü (Rosa Damascena), her yıl Nisan ve Mayıs aylarında sabahın erken saatlerinde toplanır. Isparta'nın hava şartlarının uygunluğu nedeniyle de üstün kalitede gülyağı üretimi yapılmaktadır. Ortalama 4 kg gül yaprağından 1 gr gülyağı çıkarılmaktadır.
 Kullanım Amaçları: Saf gülyağını koku amaçlı olarak kullanabileceğiniz gibi cilt için de kullanabilirsiniz. Cildinizi besleyici ve nemlendirici etki göstermesinin yanında ciltteki kırışıklıklara karşı da etki göstermektedir.
Gül yağı
İlk defa saf katkısız bir ürünle karşılaştım sayenizde cok teşekkür ederim .mükemmel bir ürün gülsuyu ve gül yağının dışında başka hicbir dey kullanmama gerek kalmadı
nurdan alikaya | 16/01/2014
gül
süper kalitede bir yağ meselli firmasına çok teşekkür ediyorum
nurdan alikaya | 13/01/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hakiki Saf Gül Yağı 1 Gr. Erdoğan Hakiki Saf Gül Yağı 1 Gr. Meselli Kozmetik'de! Meselli Kozmetik, Erdoğan Kozmetik EHRXZEKW
Hakiki Saf Gül Yağı 1 Gr.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.