Meselli Gülsuyu %100 Natural 200 Ml Cam Şişe (1. Kalite)

200,00 TL
 

Diğer gülsuyularına göre yağ oranı çok daha fazladır.

1. Kalitedir

Doğal Camda Saklıdır !


Isparta’ya özgü Rosa Damascena gülünün özel distilasyon yöntemi ile işlenmesiyle elde edilen Meselli Gülsuyu hiçbir katkı maddesi içermez. Gülyağı ayrıştırılmadan üretilmiştir. Tüm cilt tiplerine uygun olan Meselli Gülsuyu; doğal tonik özelliğiyle cildinizi temizler, canlandırır ve cildinizin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Cildinizi gün boyu tazeler ve rahatlatır. Sıkılaştırıcı özelliğiyle gözeneklerin tıkanmasını önleyerek, daha canlı ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.

Güzel, taze ve canlı bir cilt istiyorsanız, ciltteki kırışıklıklar için doğal çözümler arıyorsanız; sizler için önerimiz Meselli %100 doğal gülsuyudur. Gülsuyu ciltte mucizeler yaratacak bir çözüm.
Göz altlarını gülsuyu ile temizlemek, göz altında oluşmuş yağ bezeleri, yorgunluk ve morlukların giderilmesine yardımcı olur
. Gülsuyularının naturel olması, zararlı madde içermemesi nedeniyle bazı yiyecek maddeleri ve tatlılarda aroma olarak da kullanılır.

                        İçindekiler: Rosa Damascena Flower Water

Kullanım Talimatı: Temizlenmiş cildinize günde 2 defa pamuk yardımıyla uygulamanız tavsiye edilir.
   Saklama Koşulları: Doğal bir ürün olduğu için buzdolabında muhafaza edilmesi önerilir.

 
 
Güzel ürün, Güvenilir firma
4 buçukta sipariş vermeme rağmen saat 5 te bile kargoya verilip ertesi güne elime ulaştı. Çok teşekkür ediyorum. Paket güvenilir şekilde sarılmıştı. Ürün zaten kaliteli.
Ö... A... | 18/12/2020
Tavsiye ederim...
İlk alışverişimi seyahatim esnasında Isparta merkezdeki mağazasından yapmıştım. Tam gül suyu (yağı içinde, ayrıştırılmamış)arıyordum ve merkezde sadece bu mağazada bulabildim. Satışı yapan kişi ilgili ve bilgiliydi. Cam şişedeki 1.kalite Meselli gül suyu beklentimin üzerinde çıkınca online sipariş verdim. Buzdolabına koyuyorum ve sabahları soğuk kompres yapıyorum. Kokusu yapay değil, yüzümü saf, temiz ve gergin hissettiriyor. Tavsiye ederim.
Ebru Yüksel | 08/10/2019
saf
bu gülsuyu diğer gülsuları gibi değil cildi mükemmel gerginleştirip sıkılaştırıyor ayrıca gözenekleri yok denecek kadar azalttı pürüzsüz sımsıkı bir cilt için kesinlikle tavsiye ederim
n... a... | 02/06/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Meselli Gülsuyu %100 Natural 200 Ml Cam Şişe (1. Kalite) Meselli Gülsuyu %100 Natural 200 Ml Cam Şişe (1. Kalite) Meselli Kozmetik'de! Meselli Kozmetik, Erdoğan Kozmetik AEMWMS25
Meselli Gülsuyu %100 Natural 200 Ml Cam Şişe (1. Kalite)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.