Meselli Natural Gül Suyu 360 ML

%20
100,00 TL
125,00 TL
 
 


Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilen Meselli %100 Doğal Gülsuyu hiç bir katkı maddesi içermez. Doğal tonik etkisi ile cildinizi nemlendirir ve cildinizi doğal nem dengesine kavuşturur. Sıkılaştırıcı özelliği ile gözeneklerin tıkanmasını önler. Cildinize taze ve duru bir görünüm sağlar.
Tüm dünyada tanınan Isparta'ya özgü gül çiçeğinden doğal olarak elde edilir. %100 saftır, hiçbir katkı maddesi içermez. Cildi besleyici, dokuları gerginleştirici ve temizleyici etkisi ile cilt bakımında ve makyaj temizliğinde doğal tonik etkisi ile cildinizi nemlendirir. 
Güzel, taze ve canlı bir cilt istiyorsanız, ciltteki kırışıklıklar ve lekeler için doğal çözümler arıyorsanız; sizler için önerimiz Meselli %100 doğal gülsuyudur. Gülsuyu ciltte mucizeler yaratacak bir çözüm. Cildinize tazelik ve canlılık kazandırdığı gibi, ciltteki   kırışıklıkların ve lekelerin azaltılmasında da oldukça faydalıdır.
Göz altlarını gülsuyu ile temizlemek, göz altında oluşmuş yağ bezeleri, yorgunluk ve morlukların giderilmesine yardımcı olur
. Gülsuyularının naturel olması, zararlı madde içermemesi nedeniyle bazı yiyecek maddeleri ve tatlılarda aroma olarak da kullanılır.
Kullanım Talimatı: Temizlenmiş cildinize günde 2 defa pamuk yardımıyla uygulamanız tavsiye edilir. 
Saklama Koşulları: Doğal bir ürün olduğu için buzdolabında muhafaza edilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Meselli Natural Gül Suyu 360 ML Meselli Natural Gül Suyu 360 ML Meselli Kozmetik'de! Meselli Kozmetik, Erdoğan Kozmetik EGYGIMQU
Meselli Natural Gül Suyu 360 ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.